vrijdag 1 januari 2016

Een nieuwe "strada"look voor 2016...

Van een mooie timing gesproken....Gisteren vielen de stickers die ik liet maken bij http://www.sticker-land.be in de brievenbus .

Vandaag 1 januari was het D-day...

Van belettering heb ik geen kaas gegeten en ik had wat schrik om deze zelf op de strada te kleven. Dankzij de bijgeleverde handleiding blijkt het een piece of cake te zijn ( toch wat deze belettering betreft... )





Het werkje moest ik vandaag opknappen in mijn garage , daar de buitentemperatuur te laag was.Onder de 13 °C doet de lijm immers zijn werk niet goed meer .
De belettering moest evenwijdig hangen met de onderkant van de strada . Dat is evenwel niet eenvoudig op te meten. Om enigszins een meetpunt te hebben , gebruikte ik een lat die op het zicht evenwijdig met de bodem werd gelegd. Mits goed ontvetten van de body, juist opmeten en het voorzichtig lostrekken van de letters , was er niets moeilijk aan het kleven. Onder het goedkeurende oog van vrouwlief werd de juiste plaats bepaald en 10 min later ging de eerste strip erop... 



Het resultaat :









Er werden 2 verschillende strips gemaakt ,zodat de duwende figuur steeds richting neus duwt .



5 opmerkingen:

  1. Leuke sticker. Erg grappig dat mannetje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Hans,

    Ook ik vind het een hele leuke sticker! Zelf ontworpen? Of kon je die gewoon ergens kopen?

    Groeten, Adri.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De sticker is niet zo te koop.

      Het idee kwam van mezelf.Ik had het mannetje op een oude cdrom staan en het was eenvoudig om een tekstbalkje erbij te plaatsen...
      Grtz Hans

      Verwijderen